Nova comunitat Fanàtiques per les Economies Transformadores: ens hi acompanyes?

Aquesta setmana hem engegat la nova comunitat virtual “Fanàtiques per les Economies Transformadores”, en el marc de la nostra col·laboració habitual amb el projecte Biblioteques Sense Fronteres de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

L’edició d’enguany del projecte ofereix una selecció de bibliografia especialitzada actualitzada en la temàtica de les economies transformadores on LaCoordi he pogut fer les seves aportacions; una sessió de contacontes; l’ exposició “Connecta’t amb les Economies Transformadores” ; i un club de lectura, al qual podeu accedir-hi aquí. Totes les activitats es faran de manera virtual.

Desde LaCoordi, ens fa molta il·lusió dinamitzar aquesta comunitat virtual ‘Fanàtiques per les Economies Transformadores’ que funciona com un club de lectura a la plataforma Tellfy. L’objectiu és endinsar-se en les problemàtiques del sistema econòmic actual i aprofundir en algunes de les alternatives que existeixen, mitjançant la lectura de llibres, articles, i notícies; la visualització de documentals o pel·lícules; i xerrades amb experts o testimonis.   

Cada dos mesos, de novembre de 2020 al juny de 2021, es tractarà una de les següents temàtiques:  

  1. Col·lapse capitalista (novembre i desembre).
  2. Economies transformadores (gener).
  3. Finances ètiques (febrer).
  4. Economia Solidària i cooperativisme(març).
  5. Economies feministes (abril).
  6. Comerç Just (maig). 
  7. Sobirania alimentària (juny).

Ens acompanyes en aquest recorregut i sumem aprenentatges plegades?

Deixa un comentari