LaCoordi vol renovar el seu web

La Coordi – Comerç Just i i Finances Ètiques som una entitat de segon grau formada per la FETS, FIARE, Alternativa3, Intermon Oxfam, la XES i SETEM amb l’objectiu de sensibilitzar al voltant del Comerç Just i les Finances Ètiques en el marc de l’Economia Solidària.

Obrim convocatòria per renovar el nostre web: l’encàrrec contempla el desenvolupament web amb programari lliure (preferiblement, WordPress) i el disseny adaptat a la identitat gràfica de l’entitat.

A. FUNCIONALITATS

1. L’arquitectura web la definirà l’equip de LaCoordi. La home vol ser neta i visual, amb un paper central d’imatges i/o vídeos i de les notícies. També s’ha de visualitzar l’agenda i les xarxes socials, així com permetre continguts dinàmics com ara bàners.

El menú web oferirà informació sobre LaCoordi, les seves entitats membres i les seves campanyes mitjançant pàgines estàtiques (el gestor de continguts ha de permetre que es puguin anar creant pàgines segons necessitat) així com informació per a premsa, contacta, etc. Caldrà valorar si la pàgina de publicacions pot tenir una estructura especial per facilitar la consulta d’informes.

2. Cercador web genèric: amb diversos continguts indexats.

3. Rols d’usuàries: de moment només hi haurà una usuària d’administració, però es vol tenir l’opció de crear-ne més en el futur.

4. Idioma: de moment, s’habilitarà només en català.

5. Butlletí: possibilitat de generar i enviar butlletins.

6. Formularis: possibilitat de crear formularis per recollir les dades.

7. Integració amb xarxes socials / pluggin SEO/ Google Analytics.

NOTA: Caldrà valorar la migració dels continguts del web actual.

B. PÚBLIC

  • Base social de LaCoordi i de les seves entitats membres.
  • Altres entitats de l’Economia Solidària i la justícia global.
  • Ciutadania sensibilitzada i interessada en les alternatives al capitalisme.
  • Administracions públiques.
  • Periodistes.

C. CALENDARI

El web ha d’estrenar-se al juny 2020.

D. TIPUS DE CONTRACTACIÓ

Facturació externa.

F. ES VALORARÀ:

  • Que sigui una entitat associada a la Xarxa d’Economia Solidària o del mapa Pam a Pam.
  • Que hagi desenvolupat projectes en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària o la Justícia Global.

G. PRESENTACIÓ DE PROPOSTES:

S’ha de presentar una proposta de projecte a coordinacio@lacoordi.cat on consti l’experiència i/o treballs realitzats prèviament (sobretot els que tinguin més relació amb aquest projecte), motivació per dur-lo a terme, proposta de web, forma de treballar, calendari i pressupost. El termini finalitza el divendres 12 de març i les propostes finalistes seran convocades a una entrevista la setmana següent.

Deixa un comentari